SERVERE SI RETELE

Te gandesti sa folosesti un server si o retea, dar nu esti sigur care sunt beneficiile? Noi, cei de la WebAsist Suport Center intelegem ca fiecare afacere este unica si are cerintele ei specifice. Lucram pentru a gasi cea mai buna solutie si pentru a organiza proiectele afacerii tale inca de la inceput si pana la sfarsit, cu perturbari minime. Suntem de acord cu un pret si un interval de timp pentru fiecare proiect, care sa asigure clientilor controlul total asupra echipamentului lor IT in orice moment, fara a mai avea presiunea riscurilor uzuale asociate. Clientii existenti, care au ales pachetul nostru Live! Support beneficiaza de un pret preferential pentru Proiectele IT.

E-mailuri in Cloud

Putem administra e-mailurile firmei tale fara cheltuielile mari pe care le presupune detinerea propriului server de e-mail. Atata timp cat oferim un plan tarifar per utilizator, ai garantia unui serviciu flexibil, sigur si convenabil.

Vom gestiona casutele de e-mail, contacte si calendare pentru tine, luand de pe umerii tai munca aceasta complicata, lasandu-te sa fii pe deplin productiv.

Securitate E-mail

Putem sa filtram posta ta elecronica prin serviciul Symantec MessageLabs, ceea ce asigura ca mailurile pe care le primesti sunt pe deplin verificate de orice fel de infectie cu virusi informatici. Serviciul va bloca de asemenea si mesajele de tip SPAM, impiedicandu-le sa mai intre in inbox-ul tau, asigurandu-te ca primesti numai mesajele reale si sigure.

Cloud Desktop

Utilizand serviciul Cloud Desktop oferit de WebAsist Suport Center, vei avea parte de portabilitate deplina fara vreun impact negativ asupra productivitatii echipei tale.

Avem posibilitatea de a gazdui statii de lucru virtuale la centrul nostru de date ce va permite conectarea in siguranta la spatiul personal de lucru. Vei putea accesa toate datele tale, aplicatiile business si e-mailurile printr-un desktop puternic, in orice loc din care ai acces la internet.

Iata cateva motive pentru care trebuie sa iei in considerare utilizarea serviciului Cloud Desktop de la WEBASIST SUPORT CENTER:

  • Securitate – Poti fi linistit stiind ca datele tale sunt securizate si in siguranta, sustinute de serviciul nostru Cloud Backup.
  • Flexibilitate – Ne vom stradui sa-ti satisfacem cerintele si aplicatiile de care au nevoie utilizatorii tai.
  • Usabilitate – Daca stii sa folosesti un computer cu Windows poti utiliza serviciile noastre. Conexiunea este simpla, iar odata conectata, aplicatia se comporta exact ca si statiile cu care esti obisnuit.
  • Accesibilitate – Daca poti fi online cu telefonul, tableta, desktop-ul sau laptop-ul, poti lucra pe statiile noastre virtuale.
  • Scalabilitate – Cu un cost per utilizator, poti fi sigur ca vei gasi servicii flexibile, potrivite chiar si pentru cele mai mici afaceri.